Liput

Voit varata lippusi soittamalla 0207 288 388 tai käymällä teatterin toimistolla Lapintie 3 a (käynti Lapintien ja Juhlatalonkadun kulmasta).
Lippuja saa myös suoraan internetistä lippu.fi sivuilta sekä Lippupisteen puhelinpalvelusta p. 0600 900 900 (1,98 €/min+pvm) ma-la 9-21 ja su 10-18.

Avoinna

Arkisin klo 11.00-17.00, esityspäivinä avoinna esityksen alkuun asti.
Esityslauantaisin klo 12.00 - esitysten alkuun asti.
Esityssunnuntaisin vähintään tuntia ennen esitystä.
Koululaisesityspäivinä klo 9.00 alkaen.
Viikonloppu- ja ilta-aukioloajat eivät koske yksityistilaisuuksia.

Puhelinmyynti avoinna arkisin 10.00-17.00. Puhelun hinta yritysnumeroon 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

Lahjakortit

Komediateatterin lipputoimistosta ja täyden palvelun Lippupisteen myyntipisteistä voi ostaa lahjakortin valitsemalleen summalle. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Kysy lisää toimiston henkilökunnalta.

LAHJAKORTIT NYT MYÖS NETTIKAUPASTA LIPPU.FI!
Lahjakortin voi käyttää Tampereen Komediateatterin lippuihin teatterin omassa lipunmyynnissä tai Lippupisteen myyntipisteissä (ei kuitenkaan R-kioskilla).

Varattujen lippujen lunastus


Kaikkiin esityksiin lunastus kahden viikon sisällä varauksen tekopäivästä.
Lunastettuja lippuja ei osteta takaisin. Lippujen vaihdosta toiselle päivälle perimme aikuistennäytelmissä 10 € /lippu, lastennäytelmissä 8 € /lippu.

Liput voi lunastaa tilauskoodilla mistä tahansa Lippupisteen toimipaikasta sekä Komediateatterin toimistosta ja Kulttuurimyymälä Aplodista. Lippupisteen täyden palvelun myyntipaikoissa (ei R-kioski) lippujen lunastus on saman hintaisia kuin Komediateatterilta tai Aplodista.

Yllättävien tilanteiden varalle on tarjolla joustolippu, joka oikeuttaa vaihtamaan lipun samanhintaisen hintaryhmän lippuun vielä edellispäivänä. Aikuisten näytelmissä joustolipun hinta on 8 €/ lippu, lastennäytelmissä 5 €/ lippu. Vaihdettaessa lippua kalliimman hintaryhmän lippuun asiakkaan tulee maksaa hintaerotus. Vaihdettaessa lippua halvemman hintaryhmän lippuun tai toiseen teatteriesitykseen ei hintaerosta hyvitetä. Joustolippu on saatavilla perus-, eläkeläis-, opiskelija- ja lastenlippuihin.Lippuja voi saada myös ovelta ilman varausta esityksen alkuun asti (jos on tilaa).

Uutta Komediateatterilla!

Teatterilippuun on mahdollisuus sisällyttää vaatesäilytys. Perus-, eläke- ja opiskelija/lastenlippuun voi liittää vaatesäilytyksen, jolloin siitä ei tarvitse huolehtia enää paikan päällä. Vaatesäilytyksen sisältäviä teatterilippuja saa verkkokaupasta, Komediateatterilta ja Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteistä (ei R-kioskit).

Ryhmäliput, kuponkiliput ja kampanjaliput voi lunastaa vain Komediateatterin toimistosta.

Ryhmien lippuvaraukset vain Komediateatterilta.
Ryhmien tulee vahvistaa / peruuttaa varauksensa viimeistään kuukautta ennen esitystä. Vahvistuksen jälkeen liput on mahdollisuus saada postitse. Laskutus- ja käsittelykulut 6 € / toimitus.

Lipputoimistossa käy maksutapana: Käteinen, pankkikortti, Visa Electron, Visa ja Mastercard sekä Smartum Kulttuuriseteli ja Smartum Saldo maksukortti, Tyky+ ja Tyky Online, Virike seteli, Ticket Virike (Mind&Body) sekä ePassi (kulttuuripassi).

Pyörätuolipaikat

Pyörätuolipaikat tulee varata etukäteen. Paikat voi varata ja ostaa Komediateatterin lipunmyynnistä sekä Kulttuurimyymälä Aplodista Keskustorin kupeesta. Teatterin aulassa/pihassa vahtimestarit auttavat pyörätuoliasiakkaita.

  • Päänäyttämö: 2 pyörätuolipaikkaa
  • Katettu ulkoilmanäyttämö: 7 pyörätuolipaikkaa
  • Ravintolateatteriin pääsee pyörätuolilla, ei numeroituja paikkoja

Esityksen peruuntuessa

Esityksen peruuntuessa informoimme asiakkaita mahdollisimman pian. Peruutus tapahtuu ainoastaan ylivoimaisen esteen sattuessa ja tällöin asiakkaalla on mahdollisuus saada lipun hintaa vastaava rahanpalautus tai lipun voi mahdollisuuksien mukaan vaihtaa toiseen esitykseen. Liput tulee vaihtaa kahden kuukauden kuluessa. Teatteri ei korvaa muita kuluja. Teatteri pidättää oikeuden miehityksen muutoksiin ilman etukäteisinformaatiota. Otattehan yhteyden teatterin toimistoon jos teillä on liput peruutettuun esitykseen tai esitykseen jota ei mainita esityskalenterissamme.

 
lippu.fi