paviljonki
Paviljongissa pidät tunnelmallisen yritystilaisuuden, tasting -illan tai järjestät konsertin
lounge
Vetäydy ryhmäsi kanssa Komedialoungen tunnelmaan.

Tilausnäytökset ja ohjelmapalvelut

Komediateatterissa pääset arjesta irti

Kauttamme onnistuvat helposti täydelliset illat ohjelmineen ja ruokineen upeissa saleissa. Koska olemme Komediateatteri, välitämme myös esiintyjiä erilaisiin tilaisuuksiin esim. imitaattorit, laulajat, orkesterit, trubaduurit, stand up –koomikot, improvisaatioteatteri, jonglöörit ja esiintyjät teemailtoihin. Voit kysyä myös ohjelmistossamme olevia esityksiä vierailulle paikkakunnallesi.

Komediateatteri tarjoaa myös upeat puitteet kaikenlaisille tilaisuuksille ja juhlille.

Vetäydy ryhmäsi kanssa komedialoungen tunnelmaan

Komediateatterin upeisssa puitteisssa on tunnelmallinen ja intiimi Komedia-lounge. Se on enintään 20 hengen ryhmien varattavissa esitysten yhteyteen. Komedia-lounge mahdollistaa rauhallisen hetken omassa seurueessa ennen illan esityksen alkua. Lounge avaa ovensa tuntia ennen esitystä ja on ryhmän käytettävissä myös väliajalla. Loungen voi varata myös kokouskäyttöön sekä viinitasting tilaisuuksiin. Ravintolamme tarjoaa korkeatasoisia viinimestaripalveluja.

MOLIÈRE-ILTA

Iltaan kuuluu teatterilippu, alkumalja, väliajalla kahvi ja leivos, käsiohjelma ja tilan käyttö

SHAKESPEARE-ILTA

Iltaan kuuluu teatterilippu, alkumalja, väliajalla lasi viiniä ja pala juustoa, käsiohjelma ja tilan käyttö.

Teatteri-illan hinta on esityskohtainen. Tiedustele pakettia lippuvarauksen yhteydessä. Minimilaskutus 10 hengen mukaan, maksimimäärä 20 hlöä, tila käytössä alkaen tuntia ennen esitystä.

Jos arvostat yksityisyyttä, hyvää viiniä ja tunnelmallisia hetkiä - Komedia-lounge pystyy nämä sinulle tarjoamaan. Tiedustelut ja varaukset lipputoimistostamme puh. 0207 288 388.

 
lippu.fi