Etusivu » Ohjelmisto

Ohjelmisto

Nyt ja tuleva.

Kevään ja kesän 2021 ohjelmistomme on julkaistu ja esitykset ovat myynnissä.

Päänäyttämö

Ohjelmistoomme palaa mm. viime vuoden menestyskomedia Kakkua kerrakseen.
Jatkavia esityksiä ovat Fingerpori, Jarkko Tamminen – Kuuleeko Tampere?, Jukka Puotila Show, Koiramäen Suomen historia, Mummun saappaassa soi fox, Pete Poskiparta – Mentalisti 3.0 ja Päämäärä tuntematon.

Ravintolateatteri

Uutuutena Anitta ja Arimo: Komiikkaa isolla kirjaimella. Mikko Vaismaa tekee paluun ravintolateatterimme lavalle.

Hovi

Arimon Stand Up Hovi jatkaa stand up klubeja Hovissa.

Kesäteatteri

Kesäteatterissa esitetään tämän vuoden kesältä siirretty Korpelan kujanjuoksu.

Koko perheen uutuusnäytelmä kesäteatterissa on Hotelli Satuhahmo.

Kesäkonsertit katetulla ulkoilmanäyttämöllä:
Elokuvamusiikin helmiä – Arja Koriseva ja Hannu Lehtonen, Pasi Kaunisto ja Kai Hyttinen, The Beatles in my life.

Tuttuun tapaan Komedian Superiltaa vietetään elokuussa.

Katso tarkemmat tiedot ja esitysaikataulut:
Ohjelmisto

tai kalenterihaulla voit etsiä tietyn kuukauden esitykset:
Kalenteri

Lue lisää

Tervetuloa turvallisesti Tampereen Komediateatteriin!


Kun varaat ja ostat lippujamme, tarkistathan, että asiakastietosi ovat ajan tasalla. Tämä on tärkeää, jotta viestintämme tarvittaessa tavoittaa sinut. Lisäksi mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämiseksi meidän on tärkeää tietää, ketä esityksissämme kulloinkin on.

Lipputoimistossamme on käsidesiä on saatavilla ja kassoilla on pleksilasit. Käytäthän mahdollisuuksien mukaan korttimaksua.

Teatterimme kaikki yleisötilat (Lipputoimisto, aulat, katsomot, ravintola- ja wc-tilat) sekä henkilökunnan yhteistilat on käsitelty vuosia kestävällä antibakteerisella Nanoksi-valokatalyysipinnoitteella. Pinnoitteen tarkoituksena on ehkäistä sekä koronaviruksen että muiden virusten ja bakteerien leviämistä.

Lue lisää pinnoitteesta: nanoksi.com

Koko loppuvuoden näytöksissä katsomokapasiteettia on rajoitettu merkittävästi. Päänäyttämön esityksissä vain puolet paikoista on myynnissä.

Näyttämöillä paikkanumerot eivät ole voimassa, vaan vahtimestarit ohjaavat yleisön istumaan niin, että seurueiden väliin jää tyhjiä paikkoja turvavälit huomioiden.

Ovet katsomoon avataan 30 minuuttia ennen esityksen alkua, jotta vältymme ruuhkilta katsomon ovella. Huomioithan, että liikkuminen teatterissa voi viedä nyt normaalia enemmän aikaa, joten varaathan riittävästi aikaa katsomoon siirtymiseen ja poistumiseen. Pidä riittävästi etäisyyttä muihin katsojiin, ja huomioi turvaväli myös jonotustilanteissa.

Henkilökuntamme tulee töihin vain terveenä. Tulethan sinäkin teatteriin vain terveenä, jos sairastut, jää kotiin lepäämään. Vaihdamme lippusi veloituksetta toiseen esitykseen vielä esityspäivänä. Lipunvaihtoasiassa olethan yhteydessä Lipputoimistoomme puh. 0207 288 388 viimeistään kolme tuntia ennen esitystä.

Teatterimme jokapäiväiseen toimintaan kuuluu asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuudesta huolehtiminen. Kaikkien yleisötilojemme siivousta on tehostettu. Meiltä löytyy käsienpesupaikkojen lisäksi runsaasti käsien desinfiointimahdollisuuksia. Yskithän / aivastathan tarvittaessa kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi.

Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytöstä ja suosittelemme niiden käyttöä teatterissa. Otathan mukaasi oman kasvomaskin. Halutessasi voit ostaa sen myös Teatteristamme.

Kyseessä on suositus, emme vaadi asiakkailtamme maskin käyttöä tai valvo sitä.

Vahtimestareillamme ovat  käytössään kasvovisiirit.

Väliajalla katsomon ovet pidetään auki. Katsomoon saa halutessaan jäädä istumaan myös väliajalla. Väliajan kesto on noin 20 minuuttia.

Ravintolamme palvelee tuntia ennen esityksen alkua sekä väliajalla. Väliaikatarjoilut kannattaa tilata etukäteen, näin ollen vältyt jonottamiselta ravintolamme palvelutiskillä.

www.juhlatalonravintolat.fi

Etukäteen tilatut väliaikatarjoilut on katettu valmiiksi pöytään.

Henkilökuntamme auttaa ja opastaa sinua mielellään, joten käännythän meidän puoleemme, mikäli jokin asia sinua askarruttaa.

Lue lisää Suomen Teatterit ry:n kansallisesta yleisöturvallisuusohjeistuksesta täältä: www.suomenteatterit.fi

Tilanteesta johtuen muutokset ovat mahdollisia. Teatteri saattaa joutua mm. siirtämään varattuja lippuja toiseen ajankohtaan turvallisuuden varmistamiseksi. Näissä tapauksissa ja muissa olennaisissa muutoksissa otamme yhteyttä asiakkaaseen ja järjestämme tilanteen asiakkaan toiveen mukaan.

Kiitos, että voimme yhdessä huolehtia meidän kaikkien turvallisuudesta!

Lue lisää

Päänäyttämö

Päänäyttämö

Ravintolateatteri

Ravintolateatteri

Juhlatalo Hovi

Juhlatalo Hovi

Kesäteatteri

Kesäteatteri