JARKKO TAMMINEN – KUULEEKO TAMPERE?

Osta lippu Tilaa tarjoilut Katsomokartat

Jarkko Tamminen – Kuuleeko Tampere? – imitaatioshow su 20.9. klo 16  on siirretty katetulle ulkoilmanäyttämölle, jotta pystymme vallitsevissa olosuhteissa palvelemaan mahdollisimman montaa katsojaa turvavälit huomioiden. Päänäyttämölle ostetut liput käyvät sellaisenaan katetulle ulkoilmanäyttämölle ja paikat ovat numeroimattomat, vaikka lipuissanne lukee rivi ja paikkatiedot. Pukeuduthan sään mukaan.

Jarkko Tammisen ”Kuuleeko Tampere?” -imitaatioshow rantautuu Tampereen Komediateatterille.

Esitys koostuu sekä puhe- että lauluimitaatioista. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Sauli Niinistöstä Kimi Räikköseen ja Lauri Tähkästä Paula Koivuniemeen. Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja myös paikalliset “kuuluisuudet” saavat osansa, kun hahmot ottavat esille paikkakunnalla puhuttavia asioita.

Showssa Jarkko on lavalla kovin ”alastomana”, sillä esityksessä käytetään vain pientä rekvisiittaa: lakkeja, peruukkeja ja takkeja, ja lauluosuudet esitetään taustanauhojen kera. Esityksen sisältö on pääosin parhaita paloja Jarkon viime syksyn 2019 Jarkko Tamminen Showsta sekä sitä edeltävistä Stars Show-esityksistä.

Ilta koostuu kahdesta hieman reilun puolen tunnin setistä, joiden välissä on väliaika.

Hinta:
Peruslippu à 39,00 €
Ryhmät yli 20 lippua à 36,00 €
Ryhmät yli 100 lippua à 35,00 €
Show & Dinner 20 hlö à 65,00 €
Show & Dinner 30 hlö à 62,00 €
Ennakkotiedoista poiketen paikat ovat numeroimattomia, vaikka lipussa saattaa lukea rivi- ja paikkanumero.

Seuraavat esitykset

Seuraavia esityksiä ei löytynyt.

Näytä koko esityslista