Komediateatteri-korpelan-kujanjuoksu

KORPELAN KUJANJUOKSU

Osta lippu Tilaa tarjoilut Katsomokartat

Komediateatterin kesän ensi-ilta Korpelan kujanjuoksu siirtyy kesään 2021.

Tampereen Komediateatteri on tehnyt päätöksen siirtää tuleva kesän näytelmä Korpelan kujanjuoksu kesään 2021. Päätös oli raskas, mutta iso tuotanto vaatii tietyn esitysmäärän ja tänä kesänä se ei ole mahdollista, vaikka koronavirustilanne antaisi mahdollisuuden järjestää yleisötilaisuuksia loppukesällä. Koko näytelmän työryhmä on pahoillaan siirrosta, mutta pitää ratkaisua ainoana oikeana.

Korpelan kujanjuoksun ennakkomyyntitilanne oli erittäin hyvä. 40 prosenttia lipuista oli varattu tai myyty. Nyt tehdyt varaukset siirretään vuodella eteenpäin vastaavaan esitykseen. Lippujen hintoihin ei tule muutoksia. Lipunmyyntimme on yhteydessä kaikkiin Korpelan kujanjuoksun asiakkaisiin.

Pirunpellosta ja Maalaiskomedioista tuttu kaksikko käsikirjoittaja Heikki Luoma ja ohjaaja Jukka Mäkinen tuovat Komediateatterin näyttämölle viimeisimmän sarjansa näyttämösovituksen, rooleissa pääosin tv-sarjasta tutut kasvot mm. Esa Latva-Äijö, Janne Kataja, Karoliina Vanne, Tuija Vuolle jne.

Kun työtön, melkein ammattikoulun käynyt asentaja Jaska Alho (Janne Kataja) löytää korjattavaksi tuodun auton takapaksista salkullisen rahaa, alkaa melkoinen kilpajuoksu, sillä rahoille ilmaantuu muitakin ottajia. Samaan aikaan kun Jaska piilottelee rahojaan, käyvät Anssi Korpela (Esa Latva-Äijö) ja Miisa Perttula (Karoliina Vanne) taistelua kaivosyhtiötä vastaan, joka uhkaa tehdä Etelä-Suomen suurimmasta suosta kaivoksen. Tässä taistelussa oveluus ja salkullinen rahaa ovat tarpeen.

Ohjaus ja dramatisointi Jukka Mäkinen
Lavastus Juha Mäkipää
Rooleissa mm. Esa Latva-Äijö, Karoliina Vanne, Janne Kataja, Tuija Vuolle, Ari Myllyselkä, Marja Myllylä, Anna Haaranen, Hanna Gibson, Ilkka A. Jokinen, Jere Riihinen, Suvi Salomaa, Aku Sajakorpi ja Jukka Sipponen

Hinnat
Peruslippu á 38 €
Eläkeläinen á 36 €
Opiskelija/lapsi á 28 €
Ryhmät yli 20 lippua á 35 €
Ryhmät yli 100 lippua á 34 €
Ryhmät yli 151 lippua á 33 €
Ryhmät yli 301 lippua á 32 €
Show & Dinner 20 hlö á 64 €
Show & Dinner 30 hlö á 61 €
Show & Dinner 100 hlö á 60 €

Yli 10 hengen lipputilaukset sekä Show & dinner -paketit Komediateatterin lipunmyynnistä, puh. 0207 288 388.
PT paikat ja avustajaliput Komediateatterin lipunmyynnistä ja kulttuurimyymälä Aplodista.

Seuraavat esitykset

Tiistai 08.06. 18:00

KORPELAN KUJANJUOKSU

Osta lippu

Keskiviikko 09.06. 18:00

KORPELAN KUJANJUOKSU

Osta lippu

Torstai 10.06. 18:00

KORPELAN KUJANJUOKSU

Osta lippu

Lauantai 12.06. 14:00

KORPELAN KUJANJUOKSU

Osta lippu

Lauantai 12.06. 18:00

KORPELAN KUJANJUOKSU

Osta lippu
Näytä koko esityslista