MIKA EIRTOVAARA LIVE (K18)

Osta lippu Tilaa tarjoilut Katsomokartat

20.2.2021 Mika Eirtovaara Live siirretty 30.10.2021 klo 19. Mikan 20.2. esitykseen ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esitysajankohtana! Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, voit olla yhteydessä Tampereen Komediateatteriin liput(at)komediateatteri.fi

MIKA EIRTOVAARA LIVE – UUSI STAND UP -SHOW! on täyslaidallinen täydellistä komediaa. Puolitoistatuntisen show’n aikana Eirtovaara tarjoilee täysin uuden kattauksen juttuja, jotka ovat hioutuneet ja muhineet valmiiksi kahden viime vuoden aikana.

Mika Eirtovaara on suomalaisen stand up komiikan konkari ja kivijalka, joka on tunnettu niin Nelosen Stand up -ohjelman isäntänä kuin MTV3:n Kingi-ohjelman Taisto Kourina. Lavalla Eirtovaara on ilmiömäinen koomikko, jonka innostus, energisyys ja hillittömät jutut vievät mukanaan. Kahden vuoden kiertuetauon jälkeen Eirtovaara palaa vihdoin takaisin lavalle – hauskempana kuin koskaan! Koomikon ja Day Off -skeittikauppayrittäjyyden lisäksi monipuolinen Eirtovaara on tunnettu myös loistavista komediakäsikirjoituksistaan sekä -ohjaustöistään teatterin puolella.

Tilassa on sekä numeroimattomia istumapaikkoja, että pöytäpaikkoja. Pöytäpaikan lisähinta on 4 € ja siihen on mahdollista tilata tarjoilut etukäteen valmiiksi:
www.juhlatalonravintolat.fi

Kesto n. 1 h 30 min sis. väliajan.

Hinnat
Peruslippu à 32 € / 36 €
Ryhmät yli 20 lippua à 29 € / 33 €
Ryhmät yli 100 lippua à 28 € / 32 €
Show & Dinner 20 hlö à 62 €
Show & Dinner 30 hlö à 59 €

Vaatesäilytysmaksu, ostettavissa lippuun valmiiksi á 2 €

Ravintolateatterin esitykset K18! Ovet ravintolateatteriin avataan n.30 min ennen esitystä.
Saliin pääsee pyörätuolilla. PT- ja avustajaliput myydään vain Komediateatterista ja Kulttuurimyymälä Aplodista!
Baari avoinna ennen esitystä ja väliajalla.
Ryhmäalennukset ja Show & Dinner paketit vain yli 20 hengen ryhmille, tilaukset Komediateatterista p. 0207 288 388.

Seuraavat esitykset

Seuraavia esityksiä ei löytynyt.

Näytä koko esityslista