Komediateatteri-tampereen-taiteellinen-kuoro

TAMPEREEN TAITEELLINEN KUORO

Osta lippu Tilaa tarjoilut Katsomokartat

Tampereen Taiteellinen Kuoro:
Kerran joulukuun aikaan – joulukonsertti

”Kerran joulukuun aikaan, kun yö oli vasta aluillaan eräässä kylmässä kaupungissa, majataloissa tanssivat rohkeammat, mutta yksi katsoi etäämmältä. Suomen korpien yllä hohti nyt tähti suurempi muita ja sen loisteessa kaikki näkyi ja kuului selvästi. Joulumieltä kootaan joulupatoihin ja postilootaan, yön enkeli on jäänyt rappusille ja sata kaveria nousee ilman papereita suoraan taivaaseen. Isovanhemmat matkustavat kiskoautossa takaisin vanhainkotiin, isä torkahtaa kesken glögin sekä sikarin ja vieteriankat tuudittavat lapset uneen, jota Tarzan ja Jane vartioivat. Maa on niin kaunis ja mieleen hiipivät muistot…”

Tampereen Taiteellisen Kuoron ensimmäisessä joulukonsertissa kuullaan talvisia tarinoita sekä jouluisia havaintoja elämästä ja ihmisyydestä. Ohjelmistoon sisältyy monia vähemmän kuultuja jouluisia kappaleita muun muassa näyttämömusiikistaan tunnetuilta tekijöiltä, kuten Anna-Mari Kähärältä ja Toni Edelmannilta. Yleisöä hellitään myös muutamalla erityisen ainutlaatuisella esityksellä, joissa solistin ja kappaleen muodostama kombinaatio varmasti herättää muistoja menneiltä vuosikymmeneltä. Tällaisten helmien joukkoon kuuluvat esimerkiksi Petra Karjalaisen esittämä Anastasia -elokuvasta tuttu kappale ”Kerran joulukuun aikaan” sekä Juice Leskisen ”Jouluvirsi” Puntti Valtosen tulkitsemana.

Tampereen Taiteellinen Kuoro on tamperelaisista teatterialan ammattiesiintyjistä sekä alan opiskelijoista koostuva sekakuoro, jossa laulaa mm. näyttelijöitä Tampereen Työväen Teatterista, Tampereen Teatterista ja Tampereen Komediateatterista, freelancereita sekä lisäksi opiskelijoita Tampereen Yliopiston näyttelijäntyön linjalta ja Tampereen Ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilinjalta. Kuoroa johtaa teatterikapellimestari ja -pianisti Joonas Mikkilä.

Varmista paikkasi joulukonsertissa, jossa aiheen äärelle kokoontuu ennennäkemätön joukko teatterin ja tulkinnan taitajia!

Seuraavat esitykset

Seuraavia esityksiä ei löytynyt.

Näytä koko esityslista