- Etusivu
- Ravintola
Ravintolapalvelut
Komediateatterin ravintolapalveluista vastaa Juhlatalon Palvelut Oy.
Keskikerroksen Kristallisalin yleisölämpiössä nautit väliaikatarjoiluista. Alakerran lämpiöissä voit nauttia Samppanjabaarin tarjonnasta. Show & Dinner -noutopöytä katetaan Kristallisaliin tai Juhlasaliin.
Tervetuloa tutustumaan ja viihtymään monipuolisiin ravintola-, juhla- ja teatteritiloihimme!

Tilaa väliaikatarjoilu
Tilaa väliaikatarjoilu etukäteen Juhlatalon Palveluiden sivuilta lomakkeella tai puhelimitse numerosta 0405575833. Varaukset tulee tehdä viimeistään 3 arkipäivää ennen esitystä ja maksaa ennen näytöksen alkua ravintolaan. Ravintola ei kata maksamattomia varauksia. Jokainen tilaus vahvistetaan sähköpostitse viimeistään seuraavana arkipäivänä.
Väliaikatarjoiluvarauksen voi tehdä myös ennen esitystä teatteriin saavuttaessa, mutta silloin emme voi taata koko tarjoiluvalikoimaa.
Ruokailut ryhmille ja yksittäisille katsojille
Show & Dinner -paketit
Ryhmille
Ryhmät voivat teatteriesityksen yhteydessä nauttia noutopöytäruokailun ennen tai jälkeen esityksen.
Show & Dinner -paketti on tarkoitettu vähintään 20 hengen ryhmille.
Paketin hinta on esityskohtainen ja sisältää esityksen lipun ja ruokailun. Pakettien esityskohtaiset hinnat löytyvät esitysten esittelysivuilta.
Lisätiedot ja varaukset Lipputoimistostamme, puh. 0207 288 388 / liput@komediateatteri.fi.
Show & Dinner -lauantait
Kaikille avoimet
Yksittäiset katsojamme voivat nauttia herkullisesta ja runsaasta noutopöydästämme valikoituina lauantai-esityspäivinä, jolloin seisovan pöydän antimet on tarjolla päivä- ja iltaesitysten välissä.
Paketin hinta on esityskohtainen ja sisältää esityksen lipun, ruokailun ja vaatesäilytyksen. Ruokailun voi lisätä jo ostetun teatterilipun yhteyteen myös jälkeenpäin, olemalla yhteydessä Lipputoimistoomme. Pelkän noutopöydän osuus erikseen ostettuna on 34€.
Lisätiedot ja varaukset Lipputoimistostamme, puh. 0207 288 388 / liput@komediateatteri.fi.
Kaikille avoimet Show&Dinner -lauantait
Syksyn 2025 kaikille avoimet
SHOW & DINNER -LAUANTAIT
POKKA PITÄÄ
la 23.8. | la 30.8. | la 11.10. | la 8.11. | la 13.12. | la 27.12.
GABRIEL, TULE TAKAISIN
la 6.9. | la 18.10. | la 22.11.
YLLÄTYSVIERAS
la 27.9. | la 15.11. | la 29.11. | la 20.12.
PETE POSKIPARTA
la 25.10.
BEST OF SAIKKUA, KIITOS!
la 25.10.
Kevään 2026 kaikille avoimet
SHOW & DINNER -LAUANTAIT
Pokka pitää
la 10.1. | la 21.2. | la 16.5.
Titanique
la 17.1. | la 24.1. | la 31.1.| la 14.2. | la 14.3. | la 11.4.
Yllätysvieras
la 7.2. | la 7.3. |
Menut
SHOW & DINNER MENU
Pikkujoulukausi 1.11.2025 alkaen
Vihersalaattia, kirsikkatomaattia, kurkkua ja talon salaatinkastiketta (G, M)
Paahdettua punajuurta ja sinihomejuustoa (L, G)
Talon Waldorfin salaattia, jogurttikastike (M, G, V)
Appelsiini-kanelisilliä (M, G)
Savulohimoussea (L, G)
Ylikypsää porsaan poskea, viikunakastiketta (L, G)
Valkosipuli-perunapyreetä ja Kaskijuureksia (L, G)
Saaristolaisleipää ja voita (L)
Ruokajuomat eivät sisälly paketin hintaan.
SHOW & DINNER -MENU
Kevät 1.1.2026 alkaen
Juhlatalon kreikkalainen salaatti G, L
Kananpoika-kasvissalaatti G, M
Yrttinen perunasalaatti M,G
Marinoidut katkaravut, kurkkua ja kevätsipulia G, M
Yön yli hautunutta naudan briskettiä,
punaviinikastiketta, paahdettuja juureksia ja lehtikaalia G, M
Leipää ja levitettä L
Ruokajuomat eivät sisälly paketin hintaan.
L=Laktoositon
G=Gluteeniton
M=Maidoton
V=Vegaaninen
