- Ohjelmisto
- Ravintola
Ravintolapalvelut
Komediateatterin ravintolapalveluista vastaa Juhlatalon Palvelut Oy.
Keskikerroksen Kristallisalin yleisölämpiössä nautit väliaikatarjoiluista. Alakerran lämpiöissä voit nauttia Samppanjabaarin tarjonnasta. Show & Dinner -noutopöytä katetaan Kristallisaliin tai Juhlasaliin.
Tervetuloa tutustumaan ja viihtymään monipuolisiin ravintola-, juhla- ja teatteritiloihimme!
Tilaa väliaikatarjoilu
Tilaa väliaikatarjoilu etukäteen Juhlatalon Palveluiden sivuilta lomakkeella tai puhelimitse numerosta 0207 288 388. Varaukset tulee tehdä viimeistään 3 arkipäivää ennen esitystä ja maksaa ennen näytöksen alkua ravintolaan. Ravintola ei kata maksamattomia varauksia. Jokainen tilaus vahvistetaan sähköpostitse viimeistään seuraavana arkipäivänä.
Väliaikatarjoiluvarauksen voi tehdä myös ennen esitystä teatteriin saavuttaessa, mutta silloin emme voi taata koko tarjoiluvalikoimaa.
Show & Dinner -paketit
Ryhmille
Ryhmät voivat teatteriesityksen yhteydessä nauttia noutopöytäruokailun ennen tai jälkeen esityksen.
Show & Dinner -paketti on tarkoitettu vähintään 20 hengen ryhmille.
Paketin hinta on esityskohtainen ja sisältää esityksen lipun ja ruokailun. Pakettien esityskohtaiset hinnat löytyvät esitysten esittelysivuilta.
Lisätiedot ja varaukset Lipputoimistostamme, puh. 0207 288 388 / liput@komediateatteri.fi.
Show & Dinner -lauantait
Kaikille avoimet
Yksittäiset katsojamme voivat nauttia herkullisesta ja runsaasta noutopöydästämme valikoituina lauantai-esityspäivinä, jolloin seisovan pöydän antimet on tarjolla päivä- ja iltaesitysten välissä.
Paketin hinta on esityskohtainen ja sisältää esityksen lipun, ruokailun ja vaatesäilytyksen. Ruokailun voi lisätä jo ostetun teatterilipun yhteyteen myös jälkeenpäin, olemalla yhteydessä Lipputoimistoomme. Pelkän noutopöydän osuus erikseen ostettuna on 33€.
Lisätiedot ja varaukset Lipputoimistostamme, puh. 0207 288 388 / liput@komediateatteri.fi.
SHOW & DINNER MENU
syksy 31.10. asti
Valikoituja salaatteja, kirsikkatomaattia, kurkkua, marinoitua fenkolia ja
talon salaatinkastiketta G,M
Paahdettua punajuurta, Fetajuustoa ja rucolaa G,L
Kananpoika-pastasalaattia, yrttiöljyä L
Talon syksyistä kaalisalaattia G,M
Marinoituja kasviksia G,M
Savustettua porsaan niskaa, paprikakastiketta G,M
Valkosipulilla maustettua Parmesan-perunaa G,L
Juureksia ja lehtikaalia G,M
Leipää ja levitettä L
SHOW & DINNER MENU
pikkujoulukausi 1.11. eteenpäin
Vihersalaattia, kirsikkatomaattia, kurkkua, melonia ja
talon salaatinkastiketta G, M
Marinoitua punakaalia ja granaattiomenan siemeniä M+G
Lehtikaalisalaattia, kurpitsaa ja Fetajuustoa, luumuvinaigrette L G
Katkarapu Skagen M, L
Teatterin talvisalaatti: ilmakuivattua kinkkua, päärynää, karpaloita ja taatelia L,G
Paahdettua kalkkunanrintaa, herukkakastiketta, Rosmariinijuureksia ja perunagratiinia L,G
Mallasleipää ja voita L
Syksyn 2024 kaikille avoimet
SHOW & DINNER -LAUANTAIT
POKKA PITÄÄ
la 19.10. | la 23.11. | la 7.12. | la 21.12. | la 28.12.
PARASTA ENNEN
la 2.11.
JUKKA PUOTILA SHOW
la 2.11.
MULKOILIJAT
la 26.10. | la 30.11.