- Ohjelmisto
- Ravintola
Ravintolapalvelut
Komediateatterin ravintolapalveluista vastaa Juhlatalon Palvelut Oy.
Keskikerroksen Kristallisalin yleisölämpiössä nautit väliaikatarjoiluista. Alakerran lämpiöissä voit nauttia Samppanjabaarin tarjonnasta. Show & Dinner -noutopöytä katetaan Kristallisaliin tai Juhlasaliin.
Tervetuloa tutustumaan ja viihtymään monipuolisiin ravintola-, juhla- ja teatteritiloihimme!
Tilaa väliaikatarjoilu
Tilaa väliaikatarjoilu etukäteen Juhlatalon Palveluiden sivuilta lomakkeella tai puhelimitse numerosta 0207 288 388. Varaukset tulee tehdä viimeistään 3 arkipäivää ennen esitystä ja maksaa ennen näytöksen alkua ravintolaan. Ravintola ei kata maksamattomia varauksia. Jokainen tilaus vahvistetaan sähköpostitse viimeistään seuraavana arkipäivänä.
Väliaikatarjoiluvarauksen voi tehdä myös ennen esitystä teatteriin saavuttaessa, mutta silloin emme voi taata koko tarjoiluvalikoimaa.
Ruokailut ryhmille ja yksittäisille katsojille
Show & Dinner -paketit
Ryhmille
Ryhmät voivat teatteriesityksen yhteydessä nauttia noutopöytäruokailun ennen tai jälkeen esityksen.
Show & Dinner -paketti on tarkoitettu vähintään 20 hengen ryhmille.
Paketin hinta on esityskohtainen ja sisältää esityksen lipun ja ruokailun. Pakettien esityskohtaiset hinnat löytyvät esitysten esittelysivuilta.
Lisätiedot ja varaukset Lipputoimistostamme, puh. 0207 288 388 / liput@komediateatteri.fi.
Show & Dinner -lauantait
Kaikille avoimet
Yksittäiset katsojamme voivat nauttia herkullisesta ja runsaasta noutopöydästämme valikoituina lauantai-esityspäivinä, jolloin seisovan pöydän antimet on tarjolla päivä- ja iltaesitysten välissä.
Paketin hinta on esityskohtainen ja sisältää esityksen lipun, ruokailun ja vaatesäilytyksen. Ruokailun voi lisätä jo ostetun teatterilipun yhteyteen myös jälkeenpäin, olemalla yhteydessä Lipputoimistoomme. Pelkän noutopöydän osuus erikseen ostettuna on 33€ (2024) / 34€ (2025).
Lisätiedot ja varaukset Lipputoimistostamme, puh. 0207 288 388 / liput@komediateatteri.fi.
Kaikille avoimet Show&Dinner ja Show&Paella -päivät
Syksyn 2024 kaikille avoimet
SHOW & DINNER -LAUANTAIT
POKKA PITÄÄ
la 24.8. | la 31.8. | la 21.9. | la 5.10. | la 19.10. | la 23.11. | la 7.12. | la 21.12. | la 28.12.
PARASTA ENNEN
la 7.9. | la 2.11.
JUKKA PUOTILA SHOW
la 7.9. | la 2.11.
BASKERVILLEN KOIRA
la 14.9. | la 28.9
MULKOILIJAT
la 26.10. | la 30.11.
Kevään 2025 kaikille avoimet
SHOW & DINNER -LAUANTAIT
TAMPEREENKIÄLISET UUTISET
la 11.1.
PARASTA ENNEN
la 1.2. | la 22.3.
POKKA PITÄÄ
la 15.2. | la 5.4. | la 12.4. | la 3.5.
LEVÄTKÄÄ RAUHASSA, KOMISARIO PALMU
la 1.3.
GABRIEL, TULE TAKAISIN
la 15.3. | la 29.3. | la 26.4.
BEST OF SAIKKUA, KIITOS!
la 22.3.
Kesän 2025 kaikille avoimet
SHOW & PAELLA -PÄIVÄT
ILMASTA RAHAA
ke 9.7. | ke 16.7. | ke 30.7. | ke 6.8. | la 9.8.
Menut
SHOW & DINNER MENU
pikkujoulukausi 1.11.2024 alkaen
Vihersalaattia, kirsikkatomaattia, kurkkua, melonia ja talon salaatinkastiketta (G,M)
Marinoitua punakaalia ja granaattiomenan siemeniä (G,M)
Lehtikaalisalaattia, kurpitsaa ja Fetajuustoa, luumuvinaigrette (L,G)
Katkarapu Skagen (L,M)
Teatterin talvisalaatti: ilmakuivattua kinkkua, päärynää, karpaloita ja taatelia (L,G)
Paahdettua kalkkunanrintaa, herukkakastiketta, Rosmariinijuureksia ja perunagratiinia (L,G)
Mallasleipää ja voita (L)
SHOW & DINNER MENU
kevät 1.1.2025 alkaen
Vihersalaattia, kirsikkatomaattia, kurkkua, tuoreita yrttejä ja talon salaatinkastiketta (G,M)
Parsa-pekonisalaattia (G,M)
Tomaattinen pastasalaatti (L)
Marinoituja kesäkurpitsaa ja latva-artisokkaa (G,M)
Parmesan-kuorrutettuja Kananpojan paistileikkeitä, punaviinikastiketta, valkosipuliperunat ja paahdettua porkkanaa ja bataattia (L,G)
Leipää ja levitettä (L)
SHOW & DINNER MENU
kesä 6.6.2025 alkaen
Vihersalaattia, kirsikkatomaattia, mummon kurkkua, ja talon salaatinkastiketta (G,M)
Varhaisperuna-lohisalaattia (G,M)
Fetajuusto-melonisalaatti, balsamicosiirappia (L,G)
Marinoitua Broccolia, Parmesan-creme (L,G)
Ylikypsää häränrintaa, Kaskijaloviinakastike (L,G)
Paahdetut perunat G, M ja kauden kasviksia (G,M)
Leipää ja levitettä (L)