Etusivu » Liput

Liput

Soita, osta liput osoitteesta lippu.fi tai vieraile lipputoimistossamme.

Tervetuloa turvallisesti Tampereen Komediateatteriin!

  • Koronapassi otetaan käyttöön Tampereen Komediateatterissa keskiviikosta 24.11.2021 alkaen, lue lisäohjeistus lue lisää painikkeen alta.
  • Koronapassien lukeminen aloitetaan tunti ennen esityksen alkua pääovilla, käynti pääportista. Tulethan ajoissa paikalle ja ota passi valmiiksi esiin.
  • Päänäyttämön katsomossa on numeroidut paikat eli rivi- ja paikkatiedot ovat voimassa ja katsomon kaikki paikat ovat myynnissä.
  • Ravintolateatterissa on myynnissä rajoitettu määrä sekä pöytäpaikkoja että numeroimattomia etukatsomon tuolipaikkoja.
  • Suosittelemme kasvomaskien käyttöä teatterissamme.
  • Tulethan vain terveenä teatteriin, sairaustapauksissa liput voi vaihtaa toiseen esitysajankohtaan.


Kun varaat ja ostat lippujamme, tarkistathan, että asiakastietosi ovat ajan tasalla. Tämä on tärkeää, jotta viestintämme tavoittaa sinut.

Lisäksi mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämiseksi meidän on tärkeää tietää, ketä esityksissämme kulloinkin on.

Lipputoimistossamme on käsidesiä saatavilla. Käytäthän mahdollisuuksien mukaan korttimaksua.

Ovet katsomoon avataan noin 25 minuuttia ennen esityksen alkua.

Päänäyttämön esityksistä poistutaan vahtimestarin ohjeistamana rivi kerrallaan.

Henkilökuntamme tulee töihin vain terveenä. Tulethan sinäkin teatteriin vain terveenä, jos sairastut, jää kotiin lepäämään.

Vaihdamme lippusi veloituksetta toiseen esitykseen vielä esityspäivänä. Lipunvaihtoasiassa olethan yhteydessä Lipputoimistoomme sähköpostitse liput@komediateatteri.fi tai puh. 0207 288 388 viimeistään kaksi tuntia ennen esitystä.

Teatterimme jokapäiväiseen toimintaan kuuluu asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuudesta huolehtiminen. Kaikkien yleisötilojemme siivousta on tehostettu. Meiltä löytyy käsienpesupaikkojen lisäksi runsaasti käsien desinfiointimahdollisuuksia. Yskithän/aivastathan tarvittaessa kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi.

Väliajalla katsomoon saa halutessaan jäädä istumaan. Väliajan kesto on noin 20 minuuttia.
Ravintolamme palvelee tuntia ennen esityksen alkua ja myös väliajalla. Suosittelemme tekemään väliaikatarjoilutilauksen etukäteen, näin vältytte jonottamiselta ja voimme varmistaa teille turvallisen väliaikakokemuksen. Tarjoilut voi tilata viimeistään kolme arkipäivää ennen esitystä lipunmyynnistämme tai suoraan verkkokaupan kautta: www.juhlatalonravintolat.fi

Etukäteen tilatut väliaikatarjoilut on katettu valmiiksi pöytään.

Henkilökuntamme auttaa ja opastaa sinua mielellään, joten käännythän meidän puoleemme, mikäli jokin asia sinua askarruttaa.

Koronapassi
Käytännössä koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka saa Omakannasta tai tarvittaessa paperisena versiona terveydenhuollosta. www.kanta.fi/koronapassi

• Tallenna koronapassista kuva mobiililaitteellesi tai tulosta se.
• Henkilöllä pitää siis olla todistus koronarokotuksista, todistus tuoreesta (72 h) negatiivisesta koronatestituloksesta tai todistus sairastetusta koronasta.
• Koronapassin näyttämisen yhteydessä voidaan edellyttää henkilöllisyystodistuksen näyttämistä.
• Koronapassi edellytetään 16-vuotiailta ja sitä vanhemmilta.
• Saavuthan hyvissä ajoin teatterille, jotta koronapassin lukeminen on sujuvaa.
• Koronapassi luetaan mobiililaitteen sovelluksella pääovella, käynti teatteriin pääportista.
• Koronapassin tietoja ei rekisteröidä, tallenneta tai käsitellä muussa käyttötarkoituksessa. Sovelluksesta vastaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.
• Mikäli sinulla ei ole koronapassi vielä voimassa, voit vaihtaa liput myöhempiin esityksiin tai lahjakorttiin. Huom. lippujen siirto tulee tehdä hyvissä ajoin ennen esitystä.
• Lipputoimistossamme voi asioida ilman koronapassia.

Lippujen vaihto-ohjeet, mikäli sinulla ei ole koronapassia:
Laitattehan meille seuraavat tiedot ensisijaisesti sähköpostitse liput@komediateatteri.fi
- esityksen nimi, päivämäärä ja kellonaika
- tilaajan nimi, yhteystiedot (puhelinnumero ja osoite)
- mitä haluatte lipuille tehdä:
o siirto toiseen esitykseen, laitattehan tiedon uudesta esitysajankohdasta ja voiko uudet liput lähettää sähköpostiin printtilippuina (mikäli vaihdon kohteena olevan esityksen liput ovat kalliimmat, tulee vaihdosta maksaa lippujen hinnan välinen erotus)
o vaihto lahjakorttiin, lahjakortin postitusta varten osoitetiedot
Huom! Lippupisteen kautta (lippu.fi –verkkokauppa ja Lippupisteen myyntipisteet) ostetuissa lipuissa lipun hinta sisältää palvelumaksun 1,50 – 3,50 € oheisen hinnaston mukaisesti:
Liput 0 – 14,99 €: 1,50 € / lippu, liput 15 – 29,99 €: 2,50 € / lippu, liput 30 – 49,99 €: 3,50 € / lippu. Tätä maksua ei palauteta vaihdettaessa lippuja lahjakorttiin ja se vähennetään lahjakortin kokonaishinnasta.

Kiitos, että voimme yhdessä huolehtia meidän kaikkien turvallisuudesta!

Lue lisää

Osta netissä

Lippuja voit ostaa suoraan internetistä lippu.fi -sivuilta.
fa-

Puhelinmyynti ja varaukset

Numerosta 0207 288 388
(8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.) ma-pe 10.00-17.00.

Lippupiste 0600 900 900
Maanantai – lauantai 9 – 21, sunnuntai 10 – 18
2 €/alk.min+mpm/pvm

fa-

Lipputoimisto

Avoinna ma-pe klo 10.00-17.00, esityspäivinä avoinna esityksen alkuun asti.

Esityslauantaisin klo 12.00 – esitysten alkuun asti.

Esityssunnuntaisin vähintään tuntia ennen esitystä.

Koululaisesityspäivinä klo 9.00 alkaen.

Viikonloppu- ja ilta-aukioloajat eivät koske yksityistilaisuuksia.

Peruutusehto 15.4.2020 alkaen:

Lippupisteen kautta (lippu.fi –verkkokauppa ja Lippupisteen myyntipisteet) ostetuissa lipuissa lipun hinta sisältää palvelumaksun 1,50 – 3,50 € oheisen hinnaston mukaisesti:

liput 0 – 14,99 €: 1,50 € / lippu
liput 15 – 29,99 €: 2,50 € / lippu
liput 30 – 49,99 €: 3,50 € / lippu

Tätä maksua Lippupiste ei palauta tilanteessa, jossa esitys on peruttu. Tästä syystä myöskään Komediateatteri ei voi palauttaa tätä osaa lipun hinnasta.

Lahjakortit

Komediateatterin lipputoimistosta ja täyden palvelun Lippupisteen myyntipisteistä voi ostaa lahjakortin valitsemalleen summalle. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Kysy lisää toimiston henkilökunnalta.

Lahjakortit nyt myös nettikaupasta lippu.fi!

Lahjakortin voi käyttää Tampereen Komediateatterin lippuihin teatterin omassa lipunmyynnissä tai Lippupisteen myyntipisteissä (ei kuitenkaan R-kioskilla).

Varattujen lippujen lunastus

Kaikkiin esityksiin lunastus kahden viikon sisällä varauksen tekopäivästä.
Lunastettuja lippuja ei osteta takaisin. Lippujen vaihdosta toiselle päivälle perimme aikuistennäytelmissä 10 € /lippu, lastennäytelmissä 8 € /lippu.

Liput voi lunastaa tilauskoodilla mistä tahansa Lippupisteen toimipaikasta sekä Komediateatterin toimistosta ja Kulttuurimyymälä Aplodista.

Lippu.fin myyntipisteestä ostettaessa
– Toimitusmaksu 2 € / tilaus

R-kioskilta ostettaessa
– Toimitusmaksu 2 € / tilaus + 1 € / lippu

Komediateatterin lipunmyynnistä ja Kulttuurimyymälä Aplodista lunastettaessa ei toimitusmaksuja peritä.

Yllättävien tilanteiden varalle on tarjolla joustolippu, joka oikeuttaa vaihtamaan lipun samanhintaisen hintaryhmän lippuun vielä edellispäivänä. Joustolipun hinta on aikuisten- ja lastennäytelmissä 5 €/ lippu. Vaihdettaessa lippua kalliimman hintaryhmän lippuun asiakkaan tulee maksaa hintaerotus. Vaihdettaessa lippua halvemman hintaryhmän lippuun tai toiseen teatteriesitykseen ei hintaerosta hyvitetä. Joustolippu on saatavilla perus-, eläkeläis-, opiskelija- ja lastenlippuihin. Lippuja voi saada myös ovelta ilman varausta esityksen alkuun asti (jos on tilaa).

Uutta Komediateatterilla!

Teatterilippuun on mahdollisuus sisällyttää vaatesäilytys. Perus-, eläke- ja opiskelija/lastenlippuun voi liittää vaatesäilytyksen, jolloin siitä ei tarvitse huolehtia enää paikan päällä. Vaatesäilytyksen sisältäviä teatterilippuja saa verkkokaupasta, Komediateatterilta ja Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteistä (ei R-kioskit).

Ryhmäliput, kuponkiliput ja kampanjaliput voi lunastaa vain Komediateatterin toimistosta.

Ryhmien (20 hlö) lippuvaraukset vain Komediateatterilta.
Ryhmien tulee vahvistaa / peruuttaa varauksensa viimeistään kuukautta ennen esitystä. Vahvistuksen jälkeen liput on mahdollisuus saada postitse. Laskutus- ja käsittelykulut 6 € / toimitus.

Lipputoimistossamme käy maksuvälineinä: Käteinen, pankkikortti, luottokortti (Visa/Master), Tampereen Komediateatterin ja Lippupisteen lahjakortti, Smartum kulttuuriseteli, Virikeseteli ja Tyky-kuntoseteli+,
Smartum-kortti, Edenred-kortti, SmartumPay, Edenred-mobiili, ePassi ja Eazybreak.

Pyörätuolipaikat

Pyörätuolipaikat tulee varata etukäteen. Paikat voi varata ja ostaa Komediateatterin lipunmyynnistä sekä Kulttuurimyymälä Aplodista Keskustorin kupeesta. Teatterin aulassa/pihassa vahtimestarit auttavat pyörätuoliasiakkaita.

  • Päänäyttämö: 2 pyörätuolipaikkaa
  • Katettu ulkoilmanäyttämö: 7 pyörätuolipaikkaa
  • Ravintolateatteriin pääsee pyörätuolilla, ei numeroituja paikkoja

Esityksen peruuntuessa

Esityksen peruuntuessa informoimme asiakkaita mahdollisimman pian. Peruutus tapahtuu ainoastaan ylivoimaisen esteen sattuessa ja tällöin asiakkaalla on mahdollisuus saada lipun hintaa vastaava rahanpalautus tai lipun voi mahdollisuuksien mukaan vaihtaa toiseen esitykseen. Liput tulee vaihtaa kahden kuukauden kuluessa. Teatteri ei korvaa muita kuluja. Teatteri pidättää oikeuden miehityksen muutoksiin ilman etukäteisinformaatiota. Otattehan yhteyden teatterin toimistoon jos teillä on liput peruutettuun esitykseen tai esitykseen jota ei mainita esityskalenterissamme.