Etusivu » Liput

Liput

Soita, osta liput osoitteesta lippu.fi tai vieraile lipputoimistossamme.

Tampereen Komediateatteri siirtää kesän ensi-iltoja myöhempään kesään

Korpelan kujanjuoksun aloitus siirtyy heinäkuulle, Hotelli Satuhahmon kesäkuun loppuun.

Alkukesän epävarman koronavirustilanteen vuoksi Tampereen Komediateatteri on päättänyt siirtää tulevan kesän ensi-iltoja myöhempään kesään. Teatteri kuitenkin toivoo tilanteen paranevan ja loppukesään näytöksiä on lisätty. Suunnitellut näytelmät halutaan toteuttaa.

Uuden aikataulun mukaan Korpelan kujanjuoksun ensi-ilta on 7.7. klo 18 (ennakko 6.7.) ja viimeiset näytökset 22.8.
Alun perin näytelmän piti olla ohjelmistossa jo viime kesänä ja tämän vuoden ensi-illan 10.6.2021.

Jukka Mäkisen ohjaaman ja yhdessä Heikki Luoman kanssa kirjoittaman uuden kesäkomedian rooleissa nähdään runsaasti tv-sarjan alkuperäisnäyttelijöitä. Aikataulumuutosten vuoksi Jaskan roolissa nähdään Janne Kataja heinäkuun ja Aku Sajakorpielokuun näytöksissä.

Yhteistyössä Suomen Teatteriopiston kanssa valmistettavan lasten musiikkinäytelmän Hotelli Satuhahmon uusi ensi-ilta on 29.6. klo 18 (ennakko 28.6.) ja esitykset jatkuvat 26.8. asti. Panu Raipian kirjoittaman ja ohjaaman ja Costello Hautamäen säveltämän uutuusnäytelmän kantaesityksen piti alun perin olla 8.5.2021.

Heinä-elokuun esitykset ovat myynnissä puolella yleisökapasiteetilla ja numeroimattomilla paikoilla, jotta teatteri pystyy reagoimaan mahdollisesti voimassa oleviin rajoituksiin yleisömäärän ja turvavälien suhteen.

Elokuun konserttien aikataulu on ennallaan. Samoin tulevan syksyn aikataulu. Tampereen Komediateatterin 30-vuotisjuhlavuoden pääensi-iltana nähdään Levätkää rauhassa, komisario Palmu 15.9.2021.

Voimassa olevat esitysaikataulut löytyvät kotisivuilta: www.komediateatteri.fi. Uudet esitykset päivittyvät sivuille huomenna.

Lipunmyynti on peruttujen esitysten asiakkaisiin yhteydessä sähköpostilla tai tekstiviestitse, jos yhteystiedot löytyvät asiakastiedoista.

Komediateatterin lipputoimistoon voi olla yhteydessä sähköpostitse liput(at)komediateatteri.fi tai puhelimitse 0207 288 388. Toimisto on avoinna ma – pe klo 10-17.

 

Tampereella 19.4.2021
Tampereen Komediateatterin tiedotus

Lisätietoja antavat:

Teatterinjohtaja Panu Raipia
panu.raipia@komediateatteri.fi , puh. 0400 625 566

ja toimitusjohtaja Teemu Ojala
teemu.ojala@komediateatteri.fi , puh. 050 541 3923

Lue lisää

Tampereen Komediateatterin esitykset on peruttu 16.5.2021 asti

Hyvä asiakkaamme,

Tampereen Komediateatterin esitykset on peruttu 16.5.2021 asti.

Mikäli Teillä on liput ostettuna tai varattuna ko. ajan esityksiin, ohessa toimintaohjeemme:

Varatut liput (ei lunastettu) puramme automaattisesti pois. Mikäli haluatte palauttaa ostamanne liput, voi liput siirtää myöhempään ajankohtaan (esitysaikataulu viestin lopussa), vaihtaa lahjakorttiin (lahjakortti voimassa maksuvälineenä vuoden tulostuspäivästä) tai saada palautuksen tilille.

Laitattehan meille seuraavat tiedot ensisijaisesti sähköpostilla, tämä jouduttaa tilausten käsittelyä, puhelimella voi olla vaikea päästä läpi:

 • • esityksen nimi, päivämäärä ja kellonaika
 • • tilaajan nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero ja osoite)
 • • mitä haluatte lipuille tehdä:
  • – siirto myöhempään esitykseen, laitattehan tiedon uudesta esitysajankohdasta ja voiko uudet liput lähettää sähköpostiin printtilippuina
  • – vaihto lahjakorttiin, lahjakortin postitusta varten osoitetiedot
  • – tilille palautuksessa tilinumero

 

Huom! Lippupisteen kautta (lippu.fi –verkkokauppa ja Lippupisteen myyntipisteet) ostetuissa lipuissa lipun hinta sisältää palvelumaksun 1,50 – 3,50 € oheisen hinnaston mukaisesti:

 • • Liput 0 – 14,99 €: 1,50 € / lippu
 • • Liput 15 – 29,99 €: 2,50 € / lippu
 • • Liput 30 – 49,99 €: 3,50 € / lippu

Tätä maksua Lippupiste ei palauta tilanteessa, jossa esitys on peruttu (tai siirretty ja haluatte rahat takaisin/vaihtaa lahjakorttiin). Tästä syystä myöskään Komediateatteri ei voi palauttaa tätä osaa lipun hinnasta.

 

Lue lisää

Osta netissä

Lippuja voit ostaa suoraan internetistä lippu.fi -sivuilta.

fa-

Puhelinmyynti ja varaukset

Numerosta 0207 288 388
(8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.) ma-pe 10.00-17.00.

Lippupisteen puhelinpalvelu 0600 900 900
(2,00 €/min+pvm) ma-la 9-21 ja su 10-18.

fa-

Lipputoimisto

Avoinna ma-pe klo 10.00-17.00, esityspäivinä avoinna esityksen alkuun asti.

Esityslauantaisin klo 12.00 – esitysten alkuun asti.

Esityssunnuntaisin vähintään tuntia ennen esitystä.

Koululaisesityspäivinä klo 9.00 alkaen.

Viikonloppu- ja ilta-aukioloajat eivät koske yksityistilaisuuksia.

Peruutusehto 15.4.2020 alkaen:

Lippupisteen kautta (lippu.fi –verkkokauppa ja Lippupisteen myyntipisteet) ostetuissa lipuissa lipun hinta sisältää palvelumaksun 1,50 – 3,50 € oheisen hinnaston mukaisesti:

liput 0 – 14,99 €: 1,50 € / lippu
liput 15 – 29,99 €: 2,50 € / lippu
liput 30 – 49,99 €: 3,50 € / lippu

Tätä maksua Lippupiste ei palauta tilanteessa, jossa esitys on peruttu. Tästä syystä myöskään Komediateatteri ei voi palauttaa tätä osaa lipun hinnasta.

Lahjakortit

Komediateatterin lipputoimistosta ja täyden palvelun Lippupisteen myyntipisteistä voi ostaa lahjakortin valitsemalleen summalle. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Kysy lisää toimiston henkilökunnalta.

Lahjakortit nyt myös nettikaupasta lippu.fi!

Lahjakortin voi käyttää Tampereen Komediateatterin lippuihin teatterin omassa lipunmyynnissä tai Lippupisteen myyntipisteissä (ei kuitenkaan R-kioskilla).

Varattujen lippujen lunastus

Kaikkiin esityksiin lunastus kahden viikon sisällä varauksen tekopäivästä.
Lunastettuja lippuja ei osteta takaisin. Lippujen vaihdosta toiselle päivälle perimme aikuistennäytelmissä 10 € /lippu, lastennäytelmissä 8 € /lippu.

Liput voi lunastaa tilauskoodilla mistä tahansa Lippupisteen toimipaikasta sekä Komediateatterin toimistosta ja Kulttuurimyymälä Aplodista.

Lippu.fin myyntipisteestä ostettaessa
– Toimitusmaksu 2 € / tilaus

R-kioskilta ostettaessa
– Toimitusmaksu 2 € / tilaus + 1 € / lippu

Komediateatterin lipunmyynnistä ja Kulttuurimyymälä Aplodista lunastettaessa ei toimitusmaksuja peritä.

Yllättävien tilanteiden varalle on tarjolla joustolippu, joka oikeuttaa vaihtamaan lipun samanhintaisen hintaryhmän lippuun vielä edellispäivänä. Joustolipun hinta on aikuisten- ja lastennäytelmissä 5 €/ lippu. Vaihdettaessa lippua kalliimman hintaryhmän lippuun asiakkaan tulee maksaa hintaerotus. Vaihdettaessa lippua halvemman hintaryhmän lippuun tai toiseen teatteriesitykseen ei hintaerosta hyvitetä. Joustolippu on saatavilla perus-, eläkeläis-, opiskelija- ja lastenlippuihin. Lippuja voi saada myös ovelta ilman varausta esityksen alkuun asti (jos on tilaa).

Uutta Komediateatterilla!

Teatterilippuun on mahdollisuus sisällyttää vaatesäilytys. Perus-, eläke- ja opiskelija/lastenlippuun voi liittää vaatesäilytyksen, jolloin siitä ei tarvitse huolehtia enää paikan päällä. Vaatesäilytyksen sisältäviä teatterilippuja saa verkkokaupasta, Komediateatterilta ja Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteistä (ei R-kioskit).

Ryhmäliput, kuponkiliput ja kampanjaliput voi lunastaa vain Komediateatterin toimistosta.

Ryhmien (20 hlö) lippuvaraukset vain Komediateatterilta.
Ryhmien tulee vahvistaa / peruuttaa varauksensa viimeistään kuukautta ennen esitystä. Vahvistuksen jälkeen liput on mahdollisuus saada postitse. Laskutus- ja käsittelykulut 6 € / toimitus.

Lipputoimistossamme käy maksuvälineinä: Käteinen, pankkikortti, luottokortti (Visa/Master), Tampereen Komediateatterin ja Lippupisteen lahjakortti, Smartum kulttuuriseteli, Virikeseteli ja Tyky-kuntoseteli+,
Smartum-kortti, Edenred-kortti, SmartumPay, Edenred-mobiili, ePassi ja Eazybreak.

Pyörätuolipaikat

Pyörätuolipaikat tulee varata etukäteen. Paikat voi varata ja ostaa Komediateatterin lipunmyynnistä sekä Kulttuurimyymälä Aplodista Keskustorin kupeesta. Teatterin aulassa/pihassa vahtimestarit auttavat pyörätuoliasiakkaita.

 • Päänäyttämö: 2 pyörätuolipaikkaa
 • Katettu ulkoilmanäyttämö: 7 pyörätuolipaikkaa
 • Ravintolateatteriin pääsee pyörätuolilla, ei numeroituja paikkoja

Esityksen peruuntuessa

Esityksen peruuntuessa informoimme asiakkaita mahdollisimman pian. Peruutus tapahtuu ainoastaan ylivoimaisen esteen sattuessa ja tällöin asiakkaalla on mahdollisuus saada lipun hintaa vastaava rahanpalautus tai lipun voi mahdollisuuksien mukaan vaihtaa toiseen esitykseen. Liput tulee vaihtaa kahden kuukauden kuluessa. Teatteri ei korvaa muita kuluja. Teatteri pidättää oikeuden miehityksen muutoksiin ilman etukäteisinformaatiota. Otattehan yhteyden teatterin toimistoon jos teillä on liput peruutettuun esitykseen tai esitykseen jota ei mainita esityskalenterissamme.