Etusivu » Liput » Kaikukortti

Kaikukortti

Hanki lippuja Kaikukortilla.

Kaikukortti ja Komediateatteri

  • Kaikukortilla voi meillä lunastaa lipun/liput: Aladdin ja taikalamppu, Fingerpori, Pete Poskiparta – Mentalisti 3.0. päänäyttämöllä, Ti-Ti Nallen joulutarina
  • Kaikukortilla saa oman ja kolmen alle 16-vuotiaan lapsen lipun ilmaiseksi. Jos siis perheessäsi on alle 16-vuotiaita lapsia, voit hankkia omalla Kaikukortillasi maksuttomia lippuja myös heille silloin, kun menette yhdessä samaan tapahtumaan.
  • Voit hankkia Kaikukortilla lippuja myös lapsenlapsillesi, kun osallistut heidän kanssaan samaan tapahtumaan
  • Kaikukortilla hankit lipun Tampereen Komediateatterin omasta lipunmyynnistä joko käymällä, soittamalla tai sähköpostilla. Lippua varatessasi kerro Kaikukorttisi numero ja lunastaessasi näytä Kaikukortti. Kaikukortilla et voi hankkia lippuja verkkokaupasta.

Lisätietoa kaikukortti.fi

Tampereen-Komediateatteri-kuvitus-ensi-iltakortti

Kaikukortilla voit lunastaa lippuja alla oleviin esityksiin

Aladdin ja taikalamppu

Aladdin ja taikalamppu on yksi tunnetuimmista Tuhannen ja yhden yön satukokoelman tarinoista. Christian Lindroosin kirjoittama ja Panu Raipian ohjaama seikkailu takaa sopivasti jännitystä ja komediaa koko perheelle.

Fingerpori

Pertti Jarlan luoma sarjakuvamaailma nähdään nyt teatterissa. Heimo Vesa, Asko Vilenius, kaupunginjohtaja Homelius, Jeesus, Laukeava sulake, Krapula-Päivi ja tietysti Rivo-Riitta nähdään Komediateatterin syksyn veret seisauttavassa komediassa.

Komediateatteri-Pete-poskiparta-mentalisti-3

Pete Poskiparta – Mentalisti 3.0

Pete Poskiparran Mentalisti 3.0 on mieletön tykitys mielen ihmeitä, mahdottomia tapahtumia ja hersyvän hauskaa komiikkaa. Mentalisti lukee yleisönsä ajatuksia, leikkii intuitiolla, syöttää illuusioita korvien väliin ja kokeilee, miten harjaantuneen muistin rajoja.

Ti-Ti Nallen joulutarina

Ti-Ti Nalle, Tau Nalle, Trioli ja pikkuinen Ti-Ri Vauva odottavat innokkaina jouluaattoa ja tietenkin joulupukkia. Ti-Tillä on kylläkin suuri ongelma! Pikkunalle muisti eräänä iltana, ettei ole muistanut…