Kaikukortti

Hanki lippuja Kaikukortilla.

Syyskaudella 2022

  • Kaikukortilla voi meillä lunastaa lipun/liput syksyllä 2022: Baskervillen koira, Kolmen kimppa ja Levätkää rauhassa, komisario Palmu ma – to esityksiin.
  • Kortti ei käy vierailuesityksiin.
  • Kaikukortilla hankit lipun Tampereen Komediateatterin omasta lipunmyynnistä joko käymällä, soittamalla tai sähköpostilla. Lippua varatessasi kerro Kaikukorttisi numero ja lunastaessasi näytä Kaikukortti. Kaikukortilla et voi hankkia lippuja verkkokaupasta.
  • Liput voi hankkia aikaisintaan kuukautta ennen esitystä.
  • Kysy lisää Lipputoimistostamme

Lisätietoa kaikukortti.fi

Tampereen-Komediateatteri-kuvitus-ensi-iltakortti

Kaikukortilla voit lunastaa lippuja alla oleviin esityksiin

Baskervillen koira

Legendaarisen tarinan kymmenet roolit saavat hulvattoman tulkinnan tässä komediamestari Ken Ludwigin dramatisoimassa uutuusnäytelmässä. Seikkailu tullaan näkemään raikkaampana tulkintana kuin koskaan aiemmin.

Kolmen kimppa

Joskus on vaikea tehdä bänät. Paulille se on erityisen vaikeaa. Sohvi on oikein mukava nainen; kaunis, hauska ja käytännöllinen. Mutta jokin ei vaan natsaa, niinpä Pauli haluaa suhteesta ulos.

Levätkää rauhassa, Komisario Palmu

Mika Waltarin luoma ikoninen etsivähahmo, komisario Frans J. Palmu saapuu Tampereen Komediateatterin Päänäyttämölle täysin uudessa murhamysteerissä, joka perustuu Mika Waltarin aiemmin julkaisemattomaan elokuvakäsikirjoitukseen.